Noordzeekustgids
Dé foto-index van de Noordzeekust


Meedoen met Noordzeekustgids.nl?

Iedereen die een vakantie-verblijf (huis, appartement, hotel, chalet, caravan, tenthuis, schip) langs de Noordzeekust of aan het IJsselmeer heeft en deze verhuurt kan in principe GRATIS meedoen met Noordzeekustgids.nl!

Natuurlijk zijn er wel een paar voorwaarden, maar daaraan kunt u gemakkelijk voldoen.

Voorwaarden:

 1. Eigen website noodzakelijk
  U kunt alleen meedoen als u een eigen website voor uw accommodatie heeft.
 2. Foto
  Als uw een fotolink van uw accommodatie op Noordzeekustgids.nl wilt hebben heeft u ook een liggende foto van de buitenkant van uw accommodatie nodig. De foto moet op uw website staan en mag niet groter zijn dan 20k omdat het laden van Noordzeekustgids.nl anders te veel vertraging oploopt.
 3. Alléén accommodaties langs de Noordzeekust of aan het IJsselmeer
  Noordzeekustgids.nl is alleen bedoeld voor accommodaties langs de Noordzeekust of aan het IJsselmeer. Hieronder rekenen wij de Waddeneilanden en de kuststrook van Groningen via de Lauwersmeer, Friesland tot en met zeeland en rondom het IJsselmeer.
 4. Noordzeekustgids.nl retourlink
  Uw accommodatie wordt alleen in de Noordzeekustgids.nl getoond als u een retourlink naar Noordzeekustgids.nl op uw website plaatst. Dit kan in de vorm van een aanklikbare banner van Noordzeekustgids.nl, maar een tekstlink mag ook. De tekstlink of banner moet gewoon onderdeel uitmaken van uw pagina's en mag niet ver buiten de rest van de tekst geplaatst worden. Op die manier geeft u aan deel te nemen aan Noordzeekustgids.nl.
 5. Één vermelding
  Elke accommodatie/website mag maar 1 keer voorkomen op Noordzeekustgids.nl. Als we ontdekken dat u uw accommodatie/website herhaald aanmeldt, kunnen we u uitsluiten van verdere deelname.
 6. Alléén accommodaties
  Noordzeekustgids.nl is alleen voor websites van accommodaties. Websites van (niet-accommodatie-) bedrijven kunt u niet aanmelden.
  Ook is het aanmelden van accommodatie-verzamelsites niet toegestaan.
 7. Foto-link
  Na (gratis) aanmelding en plaatsing van de tekstlink of banner op uw website krijgt uw accommodatie en zogenaamde fotolink op Noordzeekustgids.nl.

  Een fotolink bestaat uit een aanklikbare foto en een tekst met daarin de naam van de accommodatie, het aantal personen en een regel tekst waarin de locatie beschreven staat.

  Deze fotolink blijft (minimaal) 2 maanden staan en wordt dan automatisch omgezet in een tekstlink. We brengen u op de hoogte van deze verandering via een email.

 8. Tekstlink
  Na omzetting van uw vermelding naar een tekstlink heeft u de volgende keuzes:
  • Tekstlink laten staan: u hoeft niets te doen. Er zijn geen kosten verbonden aan een tekstlink.
   De retourlink naar Noordzeekustgids.nl op uw site moet wel blijven staan;
  • Tekstlink omzetten in een Fotolink door deel te gaan nemen aan LangsdeKust.nl
   Deelnemers aan LangsdeKust.nl krijgen een permanente fotolink.
 9. We behouden ons het recht voor om zonder opgave van redenen accommodaties/websites te weigeren.
 10. U kunt geen rechten ontlenen aan uw vermelding op Noordzeekustgids.nl. Wij kunnen ook de beschikbaarheid van Noordzeekustgids.nl niet garanderen. Natuurlijk doen wij ons best om die zo optimaal mogelijk te maken.
 11. Noordzeekustgids.nl behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen. Als de voorwaarden worden aangepast ontvangt u daarvan een emailbericht met een acceptatie link. Als u de gewijzigde voorwaarden accepteert blijft uw accommodatie vermeld op Noordzeekustgids.nl. Als u binnen 2 weken niet heeft gereageerd verwijderen we uw accommodatie.

Als u deze voorwaarden accepteert, kunt u op de banner-link hieronder klikken om u GRATIS aan te melden.
Meer dan 2000 eigenaren van vakantieverblijven Lang de Kust gingen u voor...

Als u vragen heeft, of twijfelt of uw vakantie-verblijf in aanmerking komt voor gratis plaasing, neem dan gerust met ons op. Zet in uw email in ieder geval het webadres van uw vakantiewoning!


© 2004 Waddengids.nl
JA ik doe mee!
Het is niet toegestaan
om informatie van deze
site te kopieren